Shopping Cart

Oplaadbare batterijen met oplader

Met de USB oplaadbare batterijen heeft u geen oplader meer nodig. U kunt eenvoudig met een USB-C kabel de batterij opladen. De AAA oplaadbare USB batterijen zijn binnen 1 uur opgeladen. De AA oplaadbare USB batterijen hebben ongeveer 1.5 uur nodig. Tegenwoordig heeft iedereen een USB-C kabel wel ergens liggen. Dit zal in de toekomst meer zijn aangezien dit in de toekomst dit waarschijnlijk de standaard gaat worden in Europa.

De EU-lidstaten en het Europees Parlement zijn tot een overeenkomst gekomen over de standaardisering van oplaadpoorten voor smartphones, tablet en overige consumentenelektronica. Dit betekent dat de eerder genoemde apparaten opgeladen kunnen worden met een USB-C kabel.

Ook Samsung en Apple  leveren bij sommige nieuwe smartphones bijvoorbeeld geen USB-C kabel om een steentje bij te dragen aan het milieu. In de toekomst zullen wij deze grote merken volgen en onze oplaadbare batterijen ook zonder USB-C kabel aanbieden. U bespaart hiermee kosten en onnodige kabels die u toch niet gebruikt.

Gratis verzending

Binnen Nederland & België

30 dagen bedenktijd

Na ontvangst van uw bestelling

12 maanden garantie

Op defecten van onze producten