Shopping Cart

Over USB Batterijen

USBBatterijen.nl

USBBatterijen.nl is jonge onderneming en is ontstaan uit een probleem waar de oprichter zelf tegen aanliep. De batterij uit een elektronisch product van zijn dochter was na 2 jaar intensief gebruik leeg, het product kon niet meer opgeladen worden. Alle onderdelen van het product werkten prima en hij vond het zonde om het product weg te gooien en het opnieuw aan te schaffen. Hij begon het internet af te struinen en kwam hij een leverancier tegen dat bereid was om de speciale batterij na te bouwen. 

Echter was de leverancier alleen bereid om minimaal een 100 stuks te produceren. De oprichter waagde een kleine gok nemen. Na ontvangst van de batterijen waren deze 100 batterijen binnen 2 weken uitverkocht. Kort daarna werd Namtek opgericht en zijn wij continu opzoek naar producten in dezelfde categorie. 

Tijdens de productie worden onze producten uitvoerig getest door onze leveranciers. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dit is ook de reden waarom wij zelf altijd de producten voor een geruime tijd gebruiken, voordat we het daadwerkelijk lanceren. Daarnaast eisen we van onze leveranciers dat de producten voldoen aan de wettelijke Europese eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Nog steeds worden producten gelanceerd dat vanuit een probleem ontstaat waar wij zelf tegen aanlopen. Dit geldt ook voor de oplaadbare USB Batterijen die we nu aanbieden in onze webshop. Regelmatig moet eens een batterij of meerdere batterijen van een afstandbediening, klok, muis of een game-controller worden vervangen. En hoe vaak komt het voor dat u juist op dat moment geen volle batterij hebt of nog een batterij urenlang moet gaan opladen? 

Onze oplaadbare batterijen zijn binnen 1-1.5 uur opgeladen en daarbij ook nog milieuvriendelijker dan de alkaline batterijen die over het algemeen maar voor eenmalig gebruik is. Vrijwel iedereen wel ergens een USB-adapter liggen of een USB-poort van een laptop of desktop waarmee deze USB batterijen eenvoudig opgeladen kunnen worden.

Gratis verzending

Binnen Nederland & België

30 dagen bedenktijd

Na ontvangst van uw bestelling

12 maanden garantie

Op defecten van onze producten